Работни листове по биология и здравно образование за 10. клас

Печатен
одобрен от МОМН
ISBN: 978-954-360-199-8 Формат: 21x29 см , 124 стр.
Цена:
12.00 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
СЪДЪРЖАНИЕ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
Работни листове по биология и здравно образование за 10. клас е новото помагало на издателство „Просвета АзБуки”. В него е включена система от разнообразни задачи по всяка тема от учебника.
Помагалото ще подпомогне работата на учениците при усвояването на знания и умения във връзка с изучаваното в 10. клас биологично учебно съдържание и неговото представяне с изпълнението на разнообразни интерактивни задачи. 
Представените в помагалото задачи са съобразени изцяло с учебника по биология и здравно образование за 10. клас на издателство „Просвета АзБуки”, но може да се използват и при работа с алтернативен учебник.
Работните листове са подходящи както за учебния процес в задължителната подготовка, така и в избираема и факултативна форма на обучение. Те са много полезни при подготовката на кандидатстудентските изпити по биология за биологичните факултети и медицинските университети.
Работните листове може да се използват както за работа в учебния час, така и за самостоятелна работа вкъщи.
Василий Ишев
Василий Ишев

Професор д-р Василий Ишев е лекар по професия. Има специалности по медицинска биология и клинична имунология. Доктор по медицина. Преподавател в Медицински университет – Пловдив и Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”. Дългогодишен ръководител на Катедрата по биология и продекан по учебната работа на Медицински факултет – Пловдив. Експерт към Националната агенция по оценяване и акредитация и към Министерството на образованието и науката. Специализирал в Италия, Германия и Белгия. Автор и съавтор на 18 гимназиални и университетски учебници по биология. Има над 80 публикации в престижни научни издания у нас и в чужбина. Научните му интереси са в областта на репродуктивната имунология, медицинската генетика и паразитологията.

Виж всичко за този автор
Златка Ваклева
Златка Ваклева

Доктор (PhD) Златка Ваклева е главен асистент в Биологическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Има двадесет и пет годишен опит като учен (изследовател и преподавател) в областта на методиката на обучението по биология. Автор е на седем университетски учебници и помагала, три монографии, над 80 публикации в български и международни списания и сборници в областта на образованието. Участва в екипа от обучители на издателство „Просвета” и „РААБЕ – България”. Разработва учебни програми, провежда обучения и уебинари за учители по природни науки. Провела е обучения на над 250 учители от цялата страна. Приоритетните научни теми на автора са: екологично образование, образование за устойчиво развитие, методи на обучение, интерактивни дидактически технологии и ИКТ в обучението.

Виж всичко за този автор
Лилия Боева
Лилия Боева

Лилия Боева е завършила ПУ „Паисий Хилендарски”, специалност „Биология”, квалификация „Биолог, учител по биология и химия”. Има общо 36 години учителски стаж, от които 30 години в ГХП „Св.св. Кирил и Методий”, гр. Пловдив. 31 години е базов учител по биология. Носител е на Първи клас квалификация. Участвала е като съавтор, рецензент и консултант в редица учебници и учебни помагала за средното училище.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.