TEEN ZONE A2, Part 2. Учебна тетрадка по английски език за 12. клас – част 2, втори чужд език

Печатен
одобрен от МОМН
ISBN: 978-954-01-4069-8 Формат: 21x29 см , 28 стр.
Цена:
2.90 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
СЪДЪРЖАНИЕ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Учебната тетрадка TEEN ZONE A2, Part 2 по английски като втори чужд език за 12. клас съдържа 6 урока и е подходяща за работа в час и вкъщи.
Тетрадката съдържа:

  • Упражнения за затвърждаване на лексиката и граматиката и за развиване на езиковите умения на учениците.
  • Обяснения на граматичния материал на български език.
  • Четири постоянни рубрики: лексика, граматика, комуникация и писане.
Десислава Петкова

Десислава Петкова е старши преподавател по английски език в УАСГ, София. Занимава се с преподавателска дейност от 21 години. Завършила е магистърска степен по английска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”.
Научните ѝ интереси включват преподаване на английски език на групи със смесени умения, преподаване на комуникационни умения и методика на преподаването на английски език за специални и академични цели. Участвала е с доклади в редица национални и международни научни конференции. Десислава Петкова е автор на учебници и учебни помагала по английски език за прогимназиалния курс на издателство „Просвета” от 2005 г. През 2009 г. учебникът „Hello!” за 5. клас, написан в съавторство с Емилия Колева, печели бронзов медал за „Най-добър европейски учебник” на Международния панаир на книгата във Франкфурт.

Виж всичко за този автор
Цветелена Таралова
Цветелена Таралова е главен учител по английски език в 88. СУ в София. Преподава от 20 години на ученици от гимназиален и прогимназиален етап. Завършила е магистърска степен по английска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”.
В работата си като преподавател търси нови начини да мотивира учениците и да усъвършенства преподавателските си умения. Успешно завършва методически курсове във Великобритания, финансирани от Европейската комисия. Печели конкурс и участва в двумесечно обучение, финансирано от Държавния департамент на САЩ, по време на което работи с американски учители в столицата Вашингтон и в град Рино, Невада. През 2013 г. заедно с изявени учители от България участва в едномесечна квалификация в Teacher’s College, Ню Йорк. Обучението включва посещения в различни училища и наблюдение на добри практики в американската образователна система. 
От 2005 г. е координатор на международни проекти по програми „Учене през целия живот” и „Еразъм+”, финансирани от Eвропейската комисия, по време на които работи в международни екипи с учители и ученици от други европейски държави. 
Интересува се от прилагане на информационните технологии в обучението. От 2007 г. работи по онлайн проекти eTwinning и включва своите ученици в онлайн дейности с партньори от Европа, за да ги мотивира да изпълняват реални задачи и да развиват различни умения. От 2017 г. е eTwinning посланик за България. 
Защитила е Първа професионално-квалификационна степен на тема „Образователна технология за стимулиране на мотивацията за изучаване на английски език чрез участие в електронен проект”. През 2018 г. е удостоена с приза „Учител на годината” в направление „Хуманитарно”.
Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.