Математически приключения за 2. клас

Печатен
одобрен от МОМН
ISBN: 978-954-01-4089-6 Формат: 20x26 см , 72 стр.
Цена:
8.90 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
СЪДЪРЖАНИЕ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
Помагалото „Математически приключения за 2. клас” е второто помагало от поредицата помагала за 1. – 4. клас, които са насочени към учениците с интерес към математиката. 
Включените в него задачи покриват, разширяват и надграждат учебното съдържание по математика в 2. клас. С тях учениците ще се изправят пред интересни, ангажиращи и понякога нестандартни предизвикателства. С постоянство, търпение и самостоятелно търсене на решение те ще стигнат до верния отговор. В края на помагалото са дадени отговорите или решенията на повечето задачи. 
Помагалото допринася за развиване на математическите способности на учениците, усъвършенстване на техните познавателни умения, надграждане на знанията им за геометричните фигури, затвърдяване и разширяване на уменията им за смятане. Част от задачите са ориентирани към развиване на пространствената ориентация, наблюдателността и съобразителността на второкласниците. Някои задачи са просто лесни, забавни и интересни – такива, с които учениците може да заобичат математиката и да се мотивират да са постоянни в работата си.
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.