ЗА НАС

Сайтът e-uchebnik.bg е създаден от издателство „Просвета” специално за най-младите – по години и по дух – в българското училище. За онези, за които компютърът, електронната дъска, лаптопът, таблетът и смартфонът са инструменти от ежедневието. Тези електронни пособия обаче неизбежно все повече се превръщат в основни участници в образованието. Нашият екип се състои от квалифицирани редактори, доказани професионалисти и смели новатори. Ние се опираме на почти седем десетилетия традиция – издателството ни е основано в далечната 1945 година. 
 
През тези седем десетилетия нашето издателство е публикувало над 16 000 заглавия в тираж повече от два милиарда броя – плод на ума и труда на повече от 50 000 автори и художници. И всичко това с една-единствена цел: да правим висококачествени учебници за българските деца. 
 
В името на тази цел „Просвета” стана първото българско издателство, което заедно с обикновените книжни учебници и помагала предложи и истински електронни учебници. Стартирахме този проект през 2010 г., а от 2011 г. до днес издателството ни е предоставило на учителите, избрали нашите заглавия, стотици хиляди безплатни копия на интерактивни учебници за работа в клас.
 
Вече сме в следващия етап – не само учителите, но и учениците и техните родители могат да ползват на домашния компютър, таблет и на смартфона си, електронните учебници, помагала, тестове и други образователни материали на „Просвета”.
 
Точно затова създадохме и сайта е-uchebnik.bg – за да бъдем винаги на Ваше разположение във виртуалното пространство. Оставяме на Вас да изберете как да направите своята крачка към познанието, дали да прелистите печатната страница, или да натиснете бутон.
 
А ние, екипът на „Просвета” и на сайта е-uchebnik.bg, се развиваме в посока, определена от Вас – създаваме среда за напредващите, намираме отговори за любознателните, подпомагаме развитието на амбициозните.
 
Правим това, защото искаме България да расте умна и образована. Станете част от нашата кауза!
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
НАЙ-ТЪРСЕНИ
Общи условия за ползване на сайта.