НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Изберете най-удобния за Вас начин на плащане:
чрез наложен платеж, ePay, Easypay, B-Pay, дебитна или кредитна карта.
 
Наложен платеж
Опцията плащане с наложен платеж на куриера е за всички печатни издания.
Плащането се извършва на куриера от фирма "Спиди", преносител на пратката в момента на доставка.
Общата стойност на доставката включва цените на продуктите, разходите за опаковка, транспорт и такса наложен платеж, които са за сметка на получателя.  
 
ePay
ePay е най–предпочитаната българска услуга за онлайн плащания. За да използвате услугата е необходимо да имате регистрация в www.epay.bg
 
Easypay
При избор на плащане с Easypay системата ще генерира 10-цифрен код. Направете плащането в брой в някоя от касите на Easypay (Изипей АД) като представите вашия 10-цифрен код. Пълен и актуален списък с всички каси на Easypay можете да намерите на сайта на Easypay.

B-Pay
При избор на плащане с B-Pay системата ще генерира 10-цифрен код. Изберете банкомат, който поддържа услугата B-Pay. Актуален списък на банкоматите, поддържащи услугата можете да намерите на сайта на B-pay.
 
Дебитна или кредитна карта
Плащането се извършва чрез системата за електронни разплащания Borica.

Срок на доставката на поръчани печатни издания
 
 
Поръчаните продукти се доставят от куриерска фирма "Спиди" на посочения от Вас адрес. Цената за доставка можете да видите при въвеждане на адрес за доставка в стъпка 2 от „Потребителска кошница”.
 
Средната цена за доставка е 4.00 лв, тази сума може да варира според наложеният платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, населеното място на получателя, деня за доставка.
 
 
  • Икономичната доставка се извършва в рамките на три работни дни след поръчката Ви. 
     
ИКОНОМИЧНА доставка не се изпълнява за град София. Моля, изберете ЕКСПРЕСНА.
 
  • Експресната доставка се извършва в рамките на първия работен ден след деня на поръчката Ви, ако тя е направена преди 13:00 часа. Ако поръчката е направена след 13:00 часа, експресната доставка се извършва най-късно на втория работен ден след деня на поръчката Ви.

Поръчки, направени след 13:00 часа и в събота и неделя, се получават в рамките на 4 (четири) работни дни след деня на поръчката Ви.
 
Поръчки не се получават в неделя и на официални празници.
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
НАЙ-ТЪРСЕНИ
Общи условия за ползване на сайта.