НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Изберете най-удобния за Вас начин на плащане:
чрез наложен платеж, SMS, ePay, Easypay, B-Pay, дебитна или кредитна карта.
 
Наложен платеж
Опцията плащане с наложен платеж е само за нашите печатни заглавия.
Плащането се извършва на куриера от фирма "Спиди", преносител на пратката в момента на доставка.
Общата стойност на доставката включва цените на продуктите, разходите за опаковка, транспорт и такса наложен платеж, които са за сметка на получателя.  
 
ePay
Ако имате регистрация в онлайн системата за разплащане ePay.bg, може да платите избраните от Вас учебници, като изберете този метод при правене на поръчката си. След като добавите желаните продукти в потребителската си кошница и попълните коректно данните за фактура, ако желаете такава, при избиране на ePay плащане системата ще Ви прехвърли автоматично към сайта на ePay.bg. Там трябва да въведете потребителя и паролата, с които сте регистрирани, и да извършите плащането според инструкциите за стандартни разплащания чрез ePay.bg
 
Easypay
При избор на плащане с Easypay системата ще генерира 10-цифрен код. Направете плащането в брой в някоя от касите на Easypay (Изипей АД) като представите вашия 10-цифрен код. Пълен и актуален списък с всички каси на Easypay можете да намерите на сайта на Easypay.

B-Pay
При избор на плащане с B-Pay системата ще генерира 10-цифрен код. Изберете банкомат, който поддържа услугата B-Pay. Актуален списък на банкоматите, поддържащи услугата можете да намерите на сайта на B-pay.
 
Дебитна или кредитна карта
Плащането се извършва чрез системата за електронни разплащания Borica.

SMS - Услугата е достъпна само за български gsm номера, част от мрежите на мобилните оператори в България.
 
Някои от нашите продукти може да заплатите и с SMS (на стойност: 0,60 лв.; 1,20 лв.; 2,40 лв.; 4,80 лв. или 6,00 лв. с ДДС).
* Възможно е цената с SMS да е различна от цената с избран друг метод на плащане.
 
Изпратете на посочения на страницата телефонен номер SMS със съответстващия на продукта код (напр. prosveta5), който ще видите също на страницата.

За да активирате достъпа до избрания електронен ресурс е необходимо да сте влезнали, като регистриран потребител, след което да въведете получения на Вашия мобилен телефон SMS с код в указанато поле на сайта.
 
 
 
Срок на доставката на поръчани печатни издания
 
 
Поръчаните продукти се доставят от куриерска фирма "Спиди" на посочения от Вас адрес. Цената за доставка можете да видите при въвеждане на адрес за доставка в стъпка 2 от „Потребителска кошница”.
 
Средната цена за доставка е 4.00 лв, тази сума може да варира според наложеният платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, населеното място на получателя, деня за доставка.
 
За поръчки над 50 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА!
 
  • Икономичната доставка се извършва в рамките на три работни дни след поръчката Ви. 
     
ИКОНОМИЧНА доставка не се изпълнява за град София. Моля, изберете ЕКСПРЕСНА.
 
  • Експресната доставка се извършва в рамките на първия работен ден след деня на поръчката Ви, ако тя е направена преди 13:00 часа. Ако поръчката е направена след 13:00 часа, експресната доставка се извършва най-късно на втория работен ден след деня на поръчката Ви.

Поръчки, направени след 13:00 часа и в събота и неделя, се получават в рамките на 4 (четири) работни дни след деня на поръчката Ви.
 
Поръчки не се получават в неделя и на официални празници.
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
НАЙ-ТЪРСЕНИ
Общи условия за ползване на сайта.