Албум по технологии и предприемачество за 1. клас

Печатен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09 – 1591/ 08.02.2017 г.
ISBN: 978-619-222-021-1 Формат: 21х29 см , 24 стр.
ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 1.62 лв.
Цена:
2.16 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Албумът съдържа 12 страници с печатни разгъвки от картон и 12 страници от хартия. Те включват 37 приложения. На втора и трета корица са подредени снимки на всички изделия, които се изработват в албума. До всяко от тях има знаци за оценка и самооценка, които учениците попълват след зработването им. Това дава възможност за развитие и на емоционалната интелигентност на малките ученици.

Любен Витанов
Доц. д-р Любен Витанов е преподавател в СУ „Св. Кл. Охридски”.
Написал е десетки учебници, учебни тетрадки, учебно-помощна и учебно-методическа литература за обучението по домашен бит и техника, домашна техника и икономика, технологии, технологии и предприемачество за 1. – 8. клас.
Виж всичко за този автор
Магдалена Райкова

Магдалена Райкова е завършила бакалавърска степен във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”, гр. В. Търново със специалност „Педагогика на обучението по изобразително изкуство”, специализация „Живопис”. Магистърска степен завършва във Факултета по начална и предучилищна педагогика към СУ „Св. Климент Охридски” със специалност „Педагогика на обучението по изобразително изкуство”, специализация „Приложни изкуства”. Завършила е и втора магистратура – „Начална училищна педагогика”. Работила е като учител по приложни изкуства в детски градини и като учител по изобразително изкуство в 68 СОУ „Акад. Н. Обрешков” в гр. София. Редовен докторант е в Катедра „Начална училищна педагогика” към СУ „Св. Климент Охридски”, направление „Дидактика на техниката и технологиите”. Съавтор и главен редактор е на „Методи и техники за активно учене”, Университетско издателство „Св. Климент Охридски”, София, 2015. Автор е на статии в областта на интегративните връзки в началната училищна степен.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.