Добре дошли в електронния магазин на „Просвета”!

Сайтът e-uchebnik е създаден от Издателска група „Просвета” специално за най-младите – по години и по дух – в българското училище (и извън него). За онези, за които смартфонът, таблетът, лаптопът, компютърът и електронната дъска са вещи от ежедневието. Тези електронни пособия вече са основни инструменти в образованието. Нашият екип се състои от квалифицирани редактори, доказани професионалисти и смели новатори. Ние се опираме на почти осем десетилетия традиция – издателството ни е основано в далечната 1945 г.

През тези десетилетия нашето издателство е публикувало над 16 000 печатни заглавия – учебници, книги, помагала, в тираж, надхвърлящ два милиарда броя – плод на ума и труда на повече от 50 000 автори и художници. И всичко това с една-единствена цел: да правим висококачествени учебници за българските деца.

В името на тази цел „Просвета” стана първото българско издателство в света, което заедно с обикновените книжни учебници и помагала предложи и истински електронни учебници.

Стартирахме този проект още през далечната 2010 г., а от 2011 г. до днес създадохме дигитални учебници и познавателни книжки за всички възрасти и по всички предмети – от детската градина до 12. клас. Издателство „Просвета” е предоставило на учителите, избрали нашите заглавия, стотици хиляди безплатни копия на интерактивни учебници за работа в клас.

Вече не само учителите, но и учениците и техните родители могат да ползват на домашния компютър, таблет и на смартфона си електронните учебници, помагала, тестове и други образователни материали на „Просвета”.

А сега вече преминахме и на следващото ниво – електронната образователна платформа е-просвета – електронното училище на България.

Сайтът е-uchebnik e един от входовете към този виртуален свят на знанието. В него са добре дошли всички – деца, родители, учители.

Винаги сме на Ваше разположение във виртуалното пространство.

Оставяме на Вас да изберете как да направите своята крачка към познанието – дали да прелистите печатната страница, или да натиснете бутон.

А ние, екипът на „Просвета”, се развиваме в посока, определена от Вас – създаваме среда за напредващите, намираме отговори за любознателните, подпомагаме развитието на амбициозните.

Правим това, защото искаме България да расте умна и образована. Станете част от нашата кауза!

Всички категории