Вълшебното ключе. Упражнения по математика за целодневно обучение и самоподготовка вкъщи за 2. клас

Печатен
одобрен от МОМН
ISBN: 978-954-01-3459-8 Формат: 20х26 см , 116 стр.
Цена:
6.90 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
СЪДЪРЖАНИЕ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
Преработено и адаптирано според новата учебна програма, помагалото поднася материала за 2. клас в оптимален обем, леко и достъпно. То е част от поредицата „Вълшебното ключе” и има за цел пълноценно да подпомага ученика при самоподготовката му, като осигурява:
  • постигане на очакваните резултати, определени от учебната програма;
  • овладяване на учебното съдържание от учебниците по математика за 2. клас;
  • съобразяване с психическите и възрастовите особености на децата.
Първата задача във всяка тема служи за актуализиране на знанията и става опора за успешното изпълнение на останалите задачи по темата. Включени са също и занимателни задачи, както и такива, които развиват логическото мислене на учениците.
Поредицата „Вълшебното ключе” предлага помагала за целодневно обучение и за самоподготовка вкъщи по всички предмети от 1. до 4. клас. Те са разработени така, че да са ефективни с всеки учебник, одобрен от Министерството на образованието и науката.
Катя Георгиева

Катя Георгиева е с дългогодишен професионален опит. Открила своето призвание да бъде Първият учител, тя е повела по пътя на знанието десетки ученици. Като съсредоточава изцяло вниманието си върху началното училищно образование, е придобила втора професионално-квалификационна степен, както и следдипломна специализация по Начална училищна педагогика. Работила е като базов учител към СУ „Св. Климент Охридски”. Съзнавайки необходимостта от ефективна и достъпна учебна литература, Катя Георгиева участва като автор в създаването на помагала за начален етап. Продължава да работи като учител в 139 ОУ „Захарий Круша” и е редактор начално образование в издателство „Просвета”.

Виж всичко за този автор
Теодора Мерамджиева

Теодора Мерамджиева е завършила СУ „Св. Климент Охридски”, специалност Начална училищна педагогика. Участвала е в научнопрактически конференции с доклади, автор е на над 10 статии в областта на образованието. Работила е по проект към МОМН „Обучение по български език на деца мигранти”. Участвала е в издаването на сборник с материали в помощ на учителя, обучаващ деца мигранти. Базов учител е на  СУ „Св. Климент Охридски”. От дълги години работи като начален учител в 101 СОУ „Бачо Киро”, град София.

Виж всичко за този автор
Силвия Марушкина

Силвия  Марушкина е начален учител със специализация по руски език и дългогодишен професионален опит. Притежава ІІ ПКС, работила е като експерт по начално образование и е базов учител на СУ „Св. Климент Охридски”. Завършила е следдипломни специализации за учител по религия в начален етап и по арттерапия. Участвала е в научнопрактически конференции с доклади, автор е на над 20 статии в областта на образованието. Автор е на сборник по математика за 4. клас „Сто теста по математика” и „Помагало по математика за 2. клас за целодневна форма на обучение”.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.