Рекцията в немския език. Преработено издание

Печатен
одобрен от МОМН
ISBN: 978-954-01-2705-7 Формат: 14x20 см , 256 стр.
Цена:
14.00 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
СЪДЪРЖАНИЕ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Ново, напълно преработено и актуализирано издание на едно ценно учебно помагало, доказало полезността си през годините. Първата част за предлозите в немския език е изцяло обновена. Добавени са нови думи и актуални примери от различни области на живота. За улеснение на ползващите помагалото са посочени глаголите, съществителните, прилагателните и предлозите, включени в лексиката, необходима за получаване на „Zertifikat Deutsch”. Със знак В2+ са отбелязани думите, които показват високо ниво на владеене на езика.
С новото издание на „Рекцията в немския език” издателство Просвета предлага учебно помагало, необходимо както за ученици и студенти, така и за всички желаещи да усъвършенстват знанията си по немски език.

Детелина Мец

Доц. д-р Детелина Мец (Детелина Георгиева) е автор на „Рекцията в немския език” и „Представките в немския език” и рецензент на учебните системи „Funkel” и „Deutsch im Blickpunkt”. Преподавател е в СУ „Св. Климент Охридски”, катедра „Германистика”, обучава бъдещи учители по немски език.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.