Технологии и предприемачество за 1. клас

Печатен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-1591/08.02.2017 г.
ISBN: 978-619-222-023-5 Формат: 21х29 см , 52 стр.
ЗА ЗАЯВКИ ОТ УЧИЛИЩА, ДГ И ОБЩИНИ: ВИЖТЕ ТУК
Цена:
5.03 лв.
ПОРЪЧАЙ
Виж този продукт в Електронен вариант тук:Електронен
АНОТАЦИЯ
СЪДЪРЖАНИЕ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Учебникът е разработен на базата на апробиран и работещ успешно подход за планиране и провеждане на обучението по технологии и предприемачество. Той се отличава със своя прагматизъм и полезност, с високо познавателно равнище и интегрални взаимодействия.
Включва разнообразие от теми, задачи и дейности за постигане на всички компетентности като очаквани резултати и нови понятия в учебната програма.
Представени са 9 типа задачи и дейности, 40 идеи и технологии за изработване на изделия, осигурени с 37 приложения от хартия и картон и материали в албума. (На свободния пазар албумът се продава отделно.)
Темите са структурирани на една страница или разтвор и включват всички необходими илюстрации за дискусия, представяне на основна технология или достъпни знания по предприемачество, както и снимки на етапите от практическата задача.
Учебникът включва не само практическа работа, но и система от задачи и дейности за активно учене чрез повече дискусии, генериране на идеи, опитна и изследователска работа, решаване на проблеми и др.

Любен Витанов
Доц. д-р Любен Витанов е преподавател в СУ „Св. Кл. Охридски”.
Написал е десетки учебници, учебни тетрадки, учебно-помощна и учебно-методическа литература за обучението по домашен бит и техника, домашна техника и икономика, технологии, технологии и предприемачество за 1. – 8. клас.
Виж всичко за този автор
Магдалена Райкова

Магдалена Райкова е завършила бакалавърска степен във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”, гр. В. Търново със специалност „Педагогика на обучението по изобразително изкуство”, специализация „Живопис”. Магистърска степен завършва във Факултета по начална и предучилищна педагогика към СУ „Св. Климент Охридски” със специалност „Педагогика на обучението по изобразително изкуство”, специализация „Приложни изкуства”. Завършила е и втора магистратура – „Начална училищна педагогика”. Работила е като учител по приложни изкуства в детски градини и като учител по изобразително изкуство в 68 СОУ „Акад. Н. Обрешков” в гр. София. Редовен докторант е в Катедра „Начална училищна педагогика” към СУ „Св. Климент Охридски”, направление „Дидактика на техниката и технологиите”. Съавтор и главен редактор е на „Методи и техники за активно учене”, Университетско издателство „Св. Климент Охридски”, София, 2015. Автор е на статии в областта на интегративните връзки в началната училищна степен.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.