Работни листове по български език и литература за 8. клас

Печатен
одобрен от МОМН
ISBN: 978-954-01-3485-7 Формат: 21x29 см , 96 стр.
Цена:
5.90 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
СЪДЪРЖАНИЕ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
Помагалото съдържа 31 теста, които са приложими към всеки учебник, одобрен от МОН. Те следват точно темите от актуалната учебна програма за 8. клас. Разделени са в две части – по български език и по литература – за по-лесно и ефективно обучение и самообучение и за максимално уплътняване на учебните часове. 
Задачите са разнообразни и различни по тип и по степен на трудност – за разпознаване и анализ, за четене с разбиране, за създаване на текст, за аргументиране на становище.
Създадено от учители с богат опит в съставянето на тестове, „Работни листове по български език и литература” е универсално помагало, което може да се използва за:
  • обучение в клас 
  • самоподготовка
  • проверка и оценка на знанията на учениците
  • самопроверка и самооценка.
Ангелина Недева

Ангелина Недева e преподавател по български език и литература с втора професионалноквалификационна степен. Многогодишен базов учител към Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Победител в Националния конкурс на Министерството на образованието и науката за най-добри тестове за 7. клас (2010 г.) и за 12. клас (2008 г.). Автор е на учебно-помощна литература, свързана с обучението по български език и литература. Превежда научна и художествена литература от чешки език.

Виж всичко за този автор
Маргарита Николова

Маргарита Николова e учител по български език и литература с първа професионалноквалификационна степен. Многогодишен базов учител към Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”.
От 1998 г. проучва и прилага тестовете като метод за диагностициране на знанията и уменията на учениците и като инструмент за самооценка и упражнение. Автор е на няколко помагала. Носител е на награди и отличия.
През 2009 г. е наградена от Министъра на образованието и науката за най-добър тест по български език и литература за 7. клас в национален конкурс.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.