Five Real Tests with Key and Explanatory Answers. Тестове по английски език за кандидат-студенти

Печатен
АНОТАЦИЯ
СЪДЪРЖАНИЕ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
Новата книга с тестове по английски език по изпитния формат на Софийския университет „Св. Климент Охридски” е чудесен избор за ученици и кандидат-студенти, които искат да се запознаят със структурата, съдържанието и оформлението на приемния изпит, както и да проверят нивото на знанията си по английски език. 
Сборникът съдържа: 
  • 5 теста от реални приемни изпити;
  • верните отговори и подробни обяснения към тях;
  • 5 текста за диктовка.
Румяна Благоева

Румяна Благоева е дългогодишен преподавател по английски език, академично писане и лингвистика на текста в СУ „Св. Климент Охридски”, катедра „Англицистика и американистика”. Автор е на множество учебници, учебни помагала и речници, както и на електронни бази данни за английски и български език.

Виж всичко за този автор
Мария Пипева

Мария Пипева е преподавател в катедра „Англицистика и aмериканистика” на СУ „Св. Климент Охридски” от 1989 г. Преподава бакалавърски и магистърски курсове по британска култура, британска литература на ХХ век, англо-български превод, превод на художествена литература, критика и превод на детска литература, англо-американски образи на детството. Специализирала е британски изследвания в университетите на Ланкастър и Улвърхамптън, Великобритания. Научните ѝ интереси са в областта на културологията, модерната и постмодерната британска литература, преводознанието, изследванията на детството, чуждоезиковото обучение, в които има над 30 публикации. През 2007 г. защитава докторска дисертация на тема „Романите на Е. М. Форстър: от монологичност към диалогичност” (на английски език), издадена като монография от Университетското издателство на СУ „Св. Климент Охридски” през 2009 г. Преводач е на десет книги и редактор на пет преводни книги в областта на хуманитаристиката, художествената литература за възрастни и детската литература.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.