Нови тестове по български език и литература за външното оценяване и приема след 7. клас по новия изпитен формат

Печатен
одобрен от МОМН
ISBN: 978-954-01-4092-6 Формат: 21х29 см , 84 стр.
Цена:
11.90 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
СЪДЪРЖАНИЕ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Сборникът е преработено издание и отразява последните промени, които МОН въведе в изпитната програма и в теста за външното оценяване и приема след 7. клас. Всеки от десетте теста, включени в него, съдържа задачи, свързани с изученото по български език и литература в 5., 6. и 7. клас.
Работата с помагалото гарантира отлична подготовка, защото дава възможност за:

  • проверка на максимално широк кръг знания и умения, предвидени от новата изпитна програма;
  • сверка на решенията с предложените верни отговори на задачите;
  • ползване на диск с професионални записи на 10 текста за преразказ и за решаване на дидактическата задача от втория модул в условия, сходни с тези на изпита.
Борислав Борисов
Борислав Борисов

Главен асистент в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”, доктор по филология. Бил е преподавател по методика на обучението по български език. Преподава чешки език и води лекционни курсове по История на чешкия език и историческа граматика на чешкия език. Научните му интереси са в областта на историята и теорията на книжовните езици, съпоставителното езикознание, социолингвистиката, методиката  на обучението по български език и на чуждоезиковото обучение.

Виж всичко за този автор
Росица Калайджиева
Росица Калайджиева

Преподавател по български език и литература в ГПЧЕ „Христо Ботев” в гр. Кърджали и дългогодишен експерт по български език и литература в РИО - Кърджали. Има богат професионален опит в организирането и провеждането на регионални и национални кампании за външно оценяване по български език и литература, била е заместник-председател на националната комисия за проверка и оценка на ДЗИ.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.