КОЛЕДЕН ОНЛАЙН ПАНАИР на книгата в e-учебник – 20 % отстъпка за периода 04 – 21 декември. Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.
 • - 20 %

  Буквар за 1. клас

  Букварът дава възможност за успешно обучение по начално четене през предбуквения и буквения етап на ограмотяването. Включеното учебно съдържание се характеризира с:

  нагледност и достъпност;
  интегралност и междупредметни връзки;
  вариативност на учебните задачи;
  диференциация на обучението.

  10.92 лв. 8.74 лв.
 • - 20 %

  Читанка за 1. клас

  Включените в читанката художествени текстове са подбрани съобразно следните тематични области: „Аз и моята Родина”, „Аз и моето семейство”, „Аз съм вече ученик”, „Аз и природата”, „Празници”, „Що е то?”, „В света на приказките”, „Весели игри”.

  5.39 лв. 4.31 лв.
 • - 20 %

  Български език за 2. клас

  Учебникът по български език за 2. клас грабва вниманието на второкласниците със своята занимателност и с красивите си илюстрации. В центъра на учебната работа е поставен субективният опит на второкласника, свързан с общуване в разнообразни комуникативни ситуации.

  18.67 лв. 14.94 лв.
 • - 20 %

  Български език за 3. клас

  Красиво и ярко илюстрираният учебник по български език за 3. клас на „Просвета Плюс“ е написан на достъпен и разбираем за третокласниците език. Учебното съдържание е логично структурирано. Авторите предлагат:

  адекватен за възрастта методически апарат за извличане на новото езиково понятие;

  пояснителни определения;

  дейности по образец;

  колективни и творчески учебни задачи;

  задачи за работа в …

  11.53 лв. 9.22 лв.
 • - 20 %

  Читанка за 3. клас

  Читанката предлага разнообразни по жанр текстове: приказки, басни, разкази, стихотворения, народни песни, гатанки, пословици, кратки нехудожествени текстове. Те са подбрани с оглед на своята четивност и съдържателна достъпност. Представено е творчеството както на класиците на българската и световната литература, така и на съвременни наши и чужди автори.

  11.68 лв. 9.34 лв.

Всички категории

Безплатна доставка
за поръчки над 99 лв.