• -20%

  Математика за 1. клас

  С учебника по математика детето попада в среда, в която се чувства удобно – таблети, иконки, емотикони. Среща герои, които се шегуват, правят бели, чудят се, задават въпроси.

  В съответствие с новата учебна програма по математика за 1. клас са разработени 128 урока.

  9.39 лв. 7.51 лв.
 • -20%

  Математика за 2. клас

  Концепцията на учебния комплект по математика за 2. клас се основава на компетентностния подход в обучението. Изпълнението на предложените учебни дейности съдейства за развитие на индивидуалните интелектуални възможности на второкласниците и подкрепя познавателните им усилия за постигане на съвременните ключови компетентности.

  20.00 лв. 16.00 лв.
 • -20%

  Математика за 3. клас

  Интерактивност и визуализация – с тях авторите търсят път към ума и сърцето на третокласника в новия учебник по математика за 3. клас от комплекта „Чуден свят”. Задачите, чрез които се представя учебното съдържание, максимално се доближават до света на детето, като отчитат особеностите на времето, в което то живее …

  17.33 лв. 13.86 лв.
 • -20%

  Математика за 4. клас

  Учебникът по математика за 4. клас от комплекта „Чуден свят” на издателска група „Просвета” продължава, допълва и доразвива идеите на авторите, реализирани в учебниците от 1. до 3. клас.
  Предвидените по програма аритметични и геометрични знания се изучават съвместно.

  12.11 лв. 9.69 лв.

Всички категории